Ipad 3 Mü Galaxy Tab 10.1 Mi ?


Aslında bu soru Apple mi Samsung mu sorusuyla eşittir diye düşünüyorum, çünkü işletim sistemleri telefonlarda olsun tabletlerde olsun ikicide aynidir. fakat tabletlere bakış açısı telefonlardan biraz daha farklıdır tabiî ki. tablet artik bizim ajandamız, günlüğümüz, bilgisayarımız, zaman geçirmemizi saglayan aygıtlar haline gelmiştir. özellikleri bakımından karsılaştırmak gerekirse, Galaxy tab 10.1 surumu ile Ipad 3 u (rakibini) yenmiştir). Aslından son sürüm bütün samsung aygıtları apple'in üstünde özellikleri vardir. ayni özelliklerde de samsung daha gelişmiştir. Galaxy tab'in ekranin buyuk olması avantajdır, çünkü bazılarımız iki aygıt arasında kararsız kaldıklarında galaxy tab'in büyüklüğünden şikayet ederler fakat tabletin anlamını, neden almamız gerektiğini düşündüğümüzde ekranının büyük olması bizim için avantajdır, İnternette sörf ederken daha detaylı bir şekilde her yazıyı görmemize olanak sağlar ve daha rahat bir sörf için daha idealdir. oyun oynarken de zaten herkes ne kadar büyük bir ekran ile oyun oynuyorsa buna oranlı o kadar da çok zevk alıyordur. nasıl ki 37 ekran bir televizyonda oyun oynamak yerine 107 ekran bir televizyonda oyun oynamayı tercih edersek bu da ayni mantıktadır. Ipad ile galaxy tab'in arasında bu kadar fark yok tabii ki ama örnek olsun diye bunu belirttim, zaten fiyat olarak da hiç girmiyorum konuya ki apple'in ürünleri gerçekten işlevselliğine göre çok pahalı ve bizler de apple ürünlerine tutundukça bu fiyatlar artmaya devam edecektir. 


Ilginizi Cekebilir:

Konu

3 Yorum
gravatar
Burak Çimtay
on 9 Kasım 2012 22:05  

Özellik olarak samsungun apple den çok daha fazla özelliğe sahip benim galaxy tab 10.1 var ve çok memnunum

gravatar
Halil
on 10 Kasım 2012 11:16  

Sayin Burak çimtay, sizin de gözlemlediginiz gibi samsun su an ki durumda apple'i alt üst etmis durumda, özelligi fazla fiyati ucuz, daha ne olsun de mi ?

gravatar
Halil
on 7 Ocak 2013 10:21  

Sayin Karmagudal,
Yorumunuza aynen katilmaktayim. maalesf, IOS için br ton para döküp her istedigimizi yapamamak kotu bir durum. 2012 yili samsung'un yilidir. 2013 de de çekisme devam edecek ve samsung un basarili oldugu bir yil görecegiz.

Yorum Gönder

Ara.....

CM101MMXI FUNDAMENTALS

En Cok Okunanlar

Sponsor

sayaç